ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА ДЕЦА „TRYAVNA CUP“ 2023 Е В РАЗГАРА СИ

август 16, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

ЗА СЕДМА ПОРЕДНА ГОДИНА ТРЯВНА Е ДОМАКИН НА ПРЕСТИЖНИЯ ДЕТСКИ ФУТБОЛЕН ТУРНИР, ПРИДОБИЛ МЕЖДУНАРОДЕН СТАТУС 

За седма поредна година Трявна е домакин на един от най-престижните детски футболни турнири у нас – „Tryavna Cup“, който вече се е утвърдил като неизменна част от спортния календар на местната власт. Надпреварата и тази година е с международен статус и събира отбори както от страната, така и от чужбина.

Своите футболни умения на стадион „Ангел Кънчев“ в града показват общо осем отбора, сред които небезизвестни имена като Болярчетата – Велико Търново, ДФК Делфините, ДФК Янтра, Локомотив Дряново, Radu Rebeja, Приказките, ФК Пловдив. Това е второ издание на турнира за 2023 год., след като през април се проведе и първото такова отново на спортния комплекс в Трявна.

Международният футболен турнир за деца „Tryavna Cup“ 2023 продължава до 17 август 2023 год., /четвъртък/, когато ще е и официалното награждаване на най-добрите сред най-добрите. Честта да връчи почетните статуетки и тази година се пада на кмета на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева, която ще уважи награждаването заедно с главния организатор на събитието г-н Илко Станчев.

Ето и част от атмосферата по време на срещите между участващите детски отбори, запечатани през фотообектива на Община Трявна:

Всички снимки и допълнителна информация за турнира ще откриете на официалните ни FB страници – „Община Трявна“ и „Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна“, както и на официалната FB страница на събитието – „Tryavna Cup 2023“.

Пожелаваме успех на всички участници! Нека най-добрият победи!